Duelighedsbevis - teori
Tidspunkt
04.11.2021 kl. 19.00 - 04.11.2021 kl. 22.00
Sted
Assens Sejlklub, Næsvej, 5610 Assens
Beskrivelse
Sejlerakademiet ved Assens Sejlklub udbyder igen Duelighedskursus - teoretisk del.  Kurset følger Søfartsstyrelsens pensum så du er klar til den afsluttende prøve inden du fortsætter med den praktiske del, så du kan få Duelighedsbeviset. 
 
Undervisningen er på et højt fagligt niveau og du må påregne hjemmearbejde samt forberedelse og aflevering af opgaver.  Stemningen er uformel og med plads til alle - du behøver ikke at have sejlet før eller have kendskab til sejlads.  Sejler du, og ønsker beviset, er du også meget velkommen. 
Der undervises torsdage i tidsrummet 19.00 til 22.00 med første undervisningsaften den 07. oktober 2021 og sidste undervisningsaften den 17. marts 2022.   
Du skal være medlem af Assens Sejlklub for at kunne deltage - som minimum med et gastemedlemsskab - dette medlemskab kan du også tegne på hjemmesiden.
 
Vi tilbyder en fuld materialepakke, som du skal købe ved siden af kurset.  Pakken består af lærebøger, materialer og søkort - denne pakke er nødvendig for at kunne følge kurset og løse opgaverne. Så snart vi har priser på materialerne, kan du bestille pakken her på hjemmesiden på samme vis som du tilmelder dig kurset.  Du skal selv anskaffe dig papir, en 0,5 mm stiftblyant og et godt viskelæder.
  
 
Vi følger myndighedernes anvisning i forhold til Covid-19 og vi forbeholder os ret til aflysning og/eller udsættelse af kurset. 
Assens Sejlklub