Danmarks mest udfordrende kapsejlads:

I løbet af torsdag den 27. juni ankommer der 25 sejlbåde til Assens. Det særlige ved disse både er, at der kun er een mand ombord. Det er garvede sejlere, der de følgende to dage i forskellige hold vil starte en sejlads Danmark Rundt. Bådene skal senest være i havn igen i Assens søndag den 7. juli, og da vil man – hvis alt forløber som planlagt - have rundet så fjerntliggende havne som Rønne og Skagen. 
Bådene vil ligge samlet ved en af de nordligste broer på Marinaen.  

Alle interesserede kan møde sejlerne i Assens Sejlklub, hvor der afholdes grillaften torsdag den 27. juni fra klokken 19.30. Tilmelding skal ske til formanden for kapsejladsudvalget, Erik Kulavig, telefon 21226506 (Mail: Kulavig@SDU.Dk) 
Kapsejlerne starter 
lørdag den 29. juni klokken 12.00. Medlemmer af Assens Sejlklub vil i egne både følge dem på et stykke af den første etape. Andre interesserede kan sikre sig en plads på en af de ledsagende både ved at kontakte Erik Kulavig.

I løbet af ugen vil der i dagtimerne være mulighed for at følge sejlerne på en storskærm i Sejlklubbens lokaler og høre nyt fra turen. 
Vi håber, man vil slutte talstærkt op og være med til at gøre det til en festlig begivenhed.

Venlig hilsen

Erik Kulavig
Assens Sejlklub

klik på: 

Danmark Rundt Singlehand

Danmark Rundt Singlehand Inshore er den ultimative udfordring for enhver singlehand sejler. Sejladsen er i alt på 646 sømil fordelt på 6 etaper med start og mål i Assens. Sejladsledelsen afgør før starten omsejlings retningen.

1. Etape: Assens – Bønnerup      101nm

2. Etape: Bønnerup – Skagen        71nm

3. Etape: Skagen – Rungsted  129nm

4. Etape: Rungsted – Nexø     135nm

5. Etape: Nexø – Gedser              118nm

6. Etape: Gedser – Assens            92nm

Der er efter hver etape et tvunget hvil på minimum 8 timer.

 
 
 
 
 
 
 
 
Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 36783 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912