Sejlsportsligaen i Kerteminde Invitation

Kære sejlklubber

Her er vedhæftet en invitation i er meget velkomne til at dele på jeres hjemmeside eller via jeres Facebook kanaler.

Kære klubber, ungdomsledere og interesserede ligasejlere. Frederikshavn Sejlklub og Sejlsportsligaen inviterer d. 16.-17. juni og 23.-24. juni til sejlsportsevent.

Sammen med Dansk Sejlunion, Sejlsportsligaen og Kerteminde Sejlklub, inviteres jeres klub med til noget af det bedste sejlsporten kan tilbyde nemlig: sejlads for klubber, sejlads helt tæt på land og med landaktiviteter for alle aldre, niveauer og køn. Der er noget for alle.

Sejlsportsligaen ønsker sammen med Dansk Sejlunion at give alle klubber mulighed for at se hvad ligaen kan, og måske kan forankres til ude i jeres egen klub.

Sejlsportsligaen har her på 5. år lanceret YOUNGSTERS og WOW – Women On Water. To koncepter, hvor hhv. unge og kvinder kan etableres og blive bedre. De to koncepter, samt oplevelsen af et ligastævne er dét vi gerne vil inviterer jer til.

Praktiske informationer:

Hvordan: I møder bare op, tilmelding er ikke nødvendig.

Hvornår: d. 16.-17. juni + 23.-24. juni 2018, mellem kl. 10-18.00

Hvor: Kerteminde Sejlklub, Marinavejen 6, 5300 Kerteminde.

I kan holde jer orienteret på Facebook samt den tilknyttede FB-begivenhed, hvor der løbende opdateres program mm. Derudover er der også mere information om eventen på Frederikshavns Sejlklubs hjemmeside eller Sejlsportsligaens hjemmeside. I kan også følge stævnet via Instagram.

Vel mødt i Kerteminde –

Nicolas Brandt Hansen
Klubkonsulent
Dansk Sejlunion