Danmark Rundt Inshore 2019 starter i Assens

Fredag den 28. juni starter et sted mellem 30 og 50 sejlbåde en kapsejlads fra Assens, der går Danmark Rundt. Det særlige ved denne sejlads er, at der kun er skipper ombord. Assens Sejlklub er vært for arrangementet, og jeg har i den forbindelse brug for ti mand til på skift at hjælpe mig med at holde øje med sejlerne, så alle kommer sikkert i havn. Hver båd har en tracker ombord, så de kan følges på en skærm via satellit.
Jeg har tænkt mig at indrette et hjørne i sejlklubben som kommandocentral, hvor vi på tomandshold indgår i en vagtplan. Interesserede bedes skrive eller ringe til mig snarest muligt, så vi kan få sat et hold. Mail: Kulavig@sdu.dk
Mobil: 21226506.

Erik Kulavig