Kurser i Assens Sejlklub

Sejlerakademiet arbejder løbende med at udbyde kurser og vi har nu 2 kurser, der er på vej og som udbydes når de nuværende restriktioner i forhold til Covid-19 lempes.

Duelighedsbevis – teoretisk del – forventes udbudt så snart det er muligt – undervisningssæsonen forlænges blot tilsvarende således vi opretholder sædvanligt antal undervisningstimer. Det er fortsat planen at dette kursus afvikles torsdage i tidsrummet 19.00 til 22.00.

Duelighedsbevis – praktisk del – vil følge umiddelbart efter den teoretiske del og dermed forventer vi at vi også næste år kan have et færdigt forløb.

Kanalbevis er nyt hos os og vil blive tilbudt som et tillægskursus til sejlere, der allerede har et Duelighedsbevis og vil kunne tages på en dag incl. prøve.

Når kurserne udbydes, vil du kunne læse mere om disse på Sejlklubbens hjemmeside og vi vil også informere kort herom i Lokalavisen.

Spørgsmål indtil da kan rettes til Henrik Larsen, 40 16 73 08.