Motoraften i Assens Sejlklub

Onsdag. 11. jan. 2023 kl 19.00

Godt Nytår

I lighed med tidligere år forsøger vi at gennemføre en motoraften i sejlklubben, hvor bådmekaniker Anders Qvirin fra Aqvirin Bådservice foredrager om bådmotorer og deres vedligeholdelse. Vi får ligeledes en status på bådbrændstof.

I tillæg hertil beretter Bjarne Ravn Uberg om sin ombygning af det gode skib Prinsesse Sulejma - en Concorde 38, hvor han har udskiftet den gamle dieselmaskine med en komplet el-motor installation og reduceret tonnage overalt hvor det har været muligt.

Vi skal beklage den meget korte varsel og vil bede om jeres tilmelding på EVENT, således at vi kan kontakte hvis der skulle ske ændringer.


På gensyn i Sejlklubben

Tursejlerudvalget


##################Svømmetider i Fyrtårn Tommerup 

Søndage 10-11

6/11 - 13/11 - 20/11 - 27/11 - 4/12 - 11/12 - 18/12 - 8/1 - 15/1 - 21/1- 28/1 - 5/2 - 12/2 - 19/2 - 26/2 - 12/3  - 26/3 

 Så er det igen tid til vintersvømning 

Svømningen er igen henlagt til Fyrtårn Tommerup, Tommerup St. Første gang er søndag d. 6. nov. kl 10. Ovenstående søndage er svømmehallen reserveret til os uden livredder . Klubben har betalt lejen, så mød op og få en svømmetur og ikke mindst: Find en løsning på alverdens problemer i en efterfølgende hyggesnak i saunaen.

 Første fremmødte på dagen låser op med nøglen fra Assens Sejlklubs nøgleboks ( finder du i forgangen  th. ). Koden er uændret som postnummeret i Assens. Sidste m/k låser og anbringer nøglen i nøgleboksen.

Bemærk kun nævnte søndage er hallen reserveret til Assens Sejlklub

 

God fornøjelse 

 

#############

 


   


                                                    
Læsestof til Inspiration


Læsestof i Klubhuset:
 
Der har været oprydning på tidsskrifthylderne på hjemmeadressen og os fra generationen, der ikke kasserer noget, som måske kan være nyttigt for en selv eller til hjælp for andre, kan selvfølgelig ikke løbe fra sine laster.

Der fandtes ca 20 kg bådtidsskrifter som var mere end 2 år gamle og i dem er der selvfølgelig en masse interessant og nyttigt læsestof. Disse sider er trukket ud og scannet til eget brug. Originalerne er placeret på bogreolen i nogle røde ringmapper i klubhuset til fri afbenyttelse. Der er turbeskrivelser bådanmeldelser o.s.v.. 
For tursejlere som tænker på næste sommer, er der stof til nogle timer en vintereftermiddag i klubhuset. Finder du noget interessant, kan du blot tage det med hjem. Mener du at det også kan være interessant for andre, kan du kopiere (med mobilen) og lægge det tilbage. God læselyst

Tursejlerudvalget

 

-----

 
Tursejlads
 I Assens sejlklub understøtter vi et socialt liv med udflugter; Her et billede fra nogen af vores ture i de forgangne sæsoner.
 
Her et stemningsbillede fra vores seneste fællestur til Dyvig og retur igen; Netop denne tursejlads er et fællesarrangement med vores kompetente kapsejladsafdeling. 
 
Første båd ved slutbøjen blev Balanc-sine en smuk Drabant 38; Velkomstkomitéen, JELA, en dejlig Maxi 95. Begge både deltog ikke i den officielle kapsejlads - og blev derfor hurtigt indhentet af Salix en effektiv X302, Roar's Ark - formandens Dehler 38, Woodstock en smuk Safir kapsejler og en stribe andre hurtige både.
 
  
 
Apropos stemningsbilleder så her et billede da aftenen går på held under klubbens pinsetur til Faaborg.
 
Formanden havde til anledningen sørget for forplejning - dejlig kage, varm kaffe, morgenmad.
 
Så alt i alt en weekend fyldt med hygge og samvær - bådsnak, vejr, ferie, sol og sommer. 
  

 
 
 
 
 

 

Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 36783 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912