Assens Sejlklub inviterer ”Alle os der ligger i Assens Marina”

til

Præcisions Regatta

Søndag d. 19. sept kl 10

Skippermøde i Assens Sejlklubs lokaler kl. 10

Alle både i Assens Marina inviteres til at deltage i en præcisions sejlads over 2 omgange på en bane lagt ud til at vare 30-45 min. for en gennemsejling. Hver enkelt båds tidforbrug måles fra land (og hemmeligholdes) på første gennemsejling og anden gennemsejling, skal være så tæt på første som muligt. Den båd som har den mindste forskel i tid på første og anden gennemsejling, har vundet. Bådens hastighed 2- 5 knob. Deltagergebyr 100 kr.

Det samlede deltagergebyr udsættes som præmier til de 2 mest præcise sejlere.

Bindende tilmelding på e-mail til Tursejlerudvalget på e-mail: hlp@veller.dk .

Efter regattaen er der suppe i Assens Sejlklubs klubhus til 45.00 kr pr person. Drikkevarer købes separat.

Ønsker du suppe efter sejladsen angiver du antal personer på den bindende tilmelding og betaler sammen med tilmeldingen med Mobile Pay 36783. Husk at angive navn på såvel skipper som båd ved Mobile Pay betalingen.

Seneste tilmelding er fredag d. 17. sept kl 20.

Max deltagende både: 30

Regattaen aflyses i tilfælde af dårligt vejr ( middelvind over 8 m/s ) og de indbetalte beløb vil blive tilbageført.

Vi ses til en fornøjelig kappestrid på ” præcision” og regattaen må gerne blive en tradition.

Assens Sejlklub

NB Klubbens medlemmer kan melde sig til Regattaen og suppespisning under EVENT

==============================

Invitation til Kr. Himmelfarts togt

Assens Sejlklub Tursejlerafdelingen

Torsdag d. 13. maj

Selv om temperaturen ikke ligefrem kalder på shorts og korte ærmer og corona restriktionerne just ikke er på klubbernes side har vi i Assens Sejlklub valgt at invitere til Assens Sejlklubs forårstogt, som går til Høruphav, Sydals.

Alle os der ligger i Assens Marina er inviteret til at deltage , men på grund af coronare striktionerne som vi ser dem nu har vi plads til 25 personer indendørs eller 75 personer udendørs. Vi må derfor bede om tilmeldinger på www.assens-sejlklub.dk. på EVENT med antal deltagere ombord. Hvis du ikke er medlem af sejlklubben beder vi dig først oprette din profil. Du vil ikke blive oprettet som medlem, med mindre du selv ønsker det.

Alle bådtyper er velkomne til at deltage og hvis du ønsker at sejle med trygt følgeskab arrangerer vi gerne.

Turen til Høruphav er på 34 sømil, men hvis du ønsker at bryde den op kan vi anbefale at du anløber Dyvig for en overnatning og fortsætter næste dag til Høruphav.

Turen hjem lader vi deltagerne selv arrangere, men stadig med mulighed for aftale om følgeskab og evt. via Kalvø, Mommark eller Lyø.

Programmet: 13. maj: Skippermøde torsdag kl. 8.30 for aftale om følgeskab mv.

Afgang for både Dyvig gruppen og    Høruphavgruppen.

14. maj: Morgenmad Dyvig gruppen i Dyvig og herefter afgang til Høruphav.

Morgenmad Høruphav og herefter nyd naturen i Høruphavområdet eller besøg dejlige Sønderborg på en alm. handelsdag. Bus eller Flexi Taxa mulig.

Dyvig gruppen ankommer til Høruphav.

KL. 18 Grillen er varm, og der er fællesspisning i Klubhuset.

15. maj: Morgenmad i Klubhuset Høruphav og herefter frit valg til hjemturen.

Deltagelse: 50 kr pr person inkl. molebajer v. anløb og 2 x morgenmad ( medbring selv te og kaffe ). Havnepenge efter havnenes bestemmelser.

Sidste tilmelding: torsdag d. 6. maj kl 22.

Vi håber på godt sejlervejr og rigelig sol.

Læsestof til Inspiration

Læsestof i Klubhuset:

Der har været oprydning på tidsskrifthylderne på hjemmeadressen og os fra generationen, der ikke kasserer noget, som måske kan være nyttigt for en selv eller til hjælp for andre, kan selvfølgelig ikke løbe fra sine laster.
Der fandtes ca 20 kg bådtidsskrifter som var mere end 2 år gamle og i dem er der selvfølgelig en masse interessant og nyttigt læsestof. Disse sider er trukket ud og scannet til eget brug. Originalerne er placeret på bogreolen i nogle røde ringmapper i klubhuset til fri afbenyttelse. Der er turbeskrivelser bådanmeldelser o.s.v..
For tursejlere som tænker på næste sommer, er der stof til nogle timer en vintereftermiddag i klubhuset. Finder du noget interessant, kan du blot tage det med hjem. Mener du at det også kan være interessant for andre, kan du kopiere (med mobilen) og lægge det tilbage. God læselyst

Tursejlads
 I Assens sejlklub understøtter vi et socialt liv med udflugter; Her et billede fra nogen af vores ture i de forgangne sæsoner.

Her et stemningsbillede fra vores seneste fællestur til Dyvig og retur igen; Netop denne tursejlads er et fællesarrangement med vores kompetente kapsejladsafdeling.

Første båd ved slutbøjen blev Balanc-sine en smuk Drabant 38; Velkomstkomitéen, JELA, en dejlig Maxi 95. Begge både deltog ikke i den officielle kapsejlads - og blev derfor hurtigt indhentet af Salix en effektiv X302, Roar's Ark - formandens Dehler 38, Woodstock en smuk Safir kapsejler og en stribe andre hurtige både.

Apropos stemningsbilleder så her et billede da aftenen går på held under klubbens pinsetur til Faaborg.

Formanden havde til anledningen sørget for forplejning - dejlig kage, varm kaffe, morgenmad.

Så alt i alt en weekend fyldt med hygge og samvær - bådsnak, vejr, ferie, sol og sommer.