Klubmodul henter siden
Vi skal undgå at miste medlemmer i forbindelse med overgangen til det nye system.
Hans L Petersen

16.02.2017
  17:02
I forbindelse med skiftet til det nye administrationssystem kan vi risikere at miste medlemmer som ikke orker at få oprettet deres profil og blive tilmeldt betalingssystemet.
Vi kan heldigvis gøre mange tiltag for undgå at det sker. Det vigtigste er viljen der må være tilstede hos alle medlemmer. Fordelene ved det nye system er der allerede mere en 1000 klubber der har taget til sig og i Assens Sejlklub kan vi nu begynde at fremtidsrette flere funktioner og sætte kraftigt ind på at få flere yngre medlemmer i klubben.

Hans L. Petersen
Michael Mouret

29.05.2021
  19:22
Kære Hans,
jeg forstår godt din ovennævnte bekymring. Jeg (min kone og jeg) tilmeldte os i efteråret 2020 - "på tilbuds indmeldelsen". Gennem flere "trial and error" forsøg lykkedes det mig at få betalt kontingent ved bankoverførelse, hvorfor jeg ikke er helt sikker på om vi er "fuldgyldige" medlemmer. Jeg forsøgte også at tilmelde os til standerhejsning i dag. Tilsyneladende lykkedes det heller ikke helt korrekt efter som vi ikke figurerede på "gavelisten" (rygsæk mm.). Kasserer Palle Isaksen har været så venlig at hjælpe - med kontante håndsrækninger.
Men tak for en god sludder ved kaffebordet. Jeg håber systemet må se gennem fingrene for mine fejl og mangler. Ellers håber jeg vi må træffes ved anden lejlighed.
Michael (plads F64)