Juniorsejlere og aktivitet

Fed sejlsport i Assens Sejlklub.

Assens Sejlklubs ungdomsafdeling holdt i den forgangne weekend endnu en af de populære Tera-sejlercamps.
Sejlklubben var fyldt hele weekenden med unge sejlere fra fem sejlklubber samt trænere fra Dansk Tera Klub.
Selvom vejrudsigten bød på regn lørdag blev vejret hæderligt og både Assens Havn og farvandet nordvest for havnen var fyldt med de farvede Tera-jollesejl til glæde for havnens gæster. Der var løbende underholdning i den friske luft. Sejlere mellem 10 og 14 år viste deres kunnen frem, og et par kæntringer blev det også til. Heldigvis træner de unge netop i at rejse en kæntret jolle, og de klarede det rigtig godt.
Dansk Tera Klub bad allerede Assens Sejlklub om at holde weekendens sejlercamp netop i Assens pga sejlklubbens lækre lokaler og pga klubbens solide erfaring med netop Tera jollen.

Ungdomsleder Lone Storgaard glæder sig meget over samarbejdet på tværs af sejlklubberne og ser nu også frem til at modtage nye unge sejlere, som også drømmer om det gode friluftsliv på vandet og det gode venskab mellem de unge.

Juniorudvalget og ungdomsafdelingen

Generelt:

Junior / ungdomsafdelingen sejler normalt hver tirsdag og efter aftale også torsdag.

Ungdomsafdelingen bruger i høj grad Facebook til kommunikation. Se i dette link Facebook-link.

Har du ikke din egen jolle?

I Assens Sejlklubs Ungdomsafdeling har du mulighed for at sejle i følgende joller eller kølbåd:

• Optimist
  • Tera
  • Feva
  • Seascape 18
  • Sejlerskolens IF’er, “Epoke” (International Folkebåd)

Assens Sejlklub

Hvordan kommer jeg i gang som junior / ungdomssejler?

Vil du gerne gå til sejlads?

Så kig forbi os ved jollerne ved Søsportscenteret i Assens, tirsdag i sejlsæsonen kl 17.30, for en snak om, hvordan du kommer ud og sejle. Herefter får du lov til at komme og være med et par gange, inden du bliver medlem.

Vi råder over lidt lånegrej, f.eks. våddragt og redningsvest, så du behøver ikke investere i udstyr, inden du starter.

Vi regner med, at du har en af dine forældre med, selvfølgelig afhængig af din alder.

Vores sejlerforældre er uundværlige til at hjælpe med det noget af tunge grej, vi arbejder med, så god forældreopbakning er nødvendig og forventes.

Du kan også ringe til Lone og høre mere: Tlf. 22 45 89 88.

Sejlsæson:

Junior / ungdomsafdelingen sejler normalt hver tirsdag og udvalgte torsdage efter aftale. Sæsonen starter i april og slutter ca. 1. oktober. Opstartsdato annonceres i Lokalavisen og på Assens Sejlklubs hjemmeside og meddeles i øvrigt til eksisterende medlemmer.

Vi håber at du eller en forældre er på Facebook, da der her er en lukket kommunikationsgruppe, hvor der informeres. Du kan søge om medlemskab af “Jollesejlere Assens”, når du er tilmeldt.

Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 22 18 30 02 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912