Sejlerskole

• Assens Sejlklubs Sejlerskoles formål er at lære medlemmerne at begå sig på vandet på betryggende vis.
  • Sejlerskolen udbyder forskellige aktiviteter til vands og til lands, sommer og vinter.
  • Klubbens sejlerskole hjælper bl.a. nye sejlere med at lære at sejle sikkert og smart. Det gælder både den praktiske del på vandet og den mere teoretiske del – også kaldet navigation.
  • Desuden arrangeres temadag om motorlære, vi tager på natsejlads, og skolen arrangerer andre spændende aktiviteter.
  • Klubben råder over en International Folkebåd (IF’er), “Epoke”, som bruges til undervisning i praktisk sejlads.
  • Navigationsundervisning (Duelighedsbevis, teoretisk del): Hvis du ønsker at deltage i næste kursusrække, så kontakt sejlerskolen@assens-sejlklub.dk og følg med på hjemmesiden.
  • Praktisk sejlads (Duelighedsbevis, praktisk del).
  • Speedbådskort: Undervisningsforløb pt ikke planlagt.

For yderligere information kontakt formanden for uddannelsesudvalget / sejlerskolen: sejlerskolen@assens-sejlklub.dk.

Duelighedsbevis Teori

Har du et ønske om at dygtiggøre dig som sejler eller blot lære teorien bag en kurs i søkortet, kende søvejsreglerne, lave sejladsplan og meget mere, så meld dig til den teoretiske del af Duelighedsbeviset ved Assens Sejlklub. Der undervises torsdage i tidsrummet 19.00 til 22.00.

Undervisningen er tilrettelagt så den opfylder kravene til Søfartsstyrelsens lektionsplan og kurset afsluttes med eksamen.

Praktisk sejlads

Sejlerakademiet ved Assens Sejlklub udbyder nu kursus i Praktisk Sejlads hvor formålet er at lære at sejle og tage Duelighedsbevisets delprøve i praktisk sejlads.

Undervisningen byder på sejlads med erfarne skippere i forskellige bådtyper på Lillebælt. Derudover trænes i knob og stik, mand over bord, fortøjning, ankring og meget mere.

Undervisningen følger Søfartsstyrelsens bekendtgørelse til Duelighedsbeviset. Mød op og få skarpe færdigheder du kan bruge når du selv tager på vandet.

Holdet bestemmer på første aften, hvilken ugedag, der passer bedst.
Du skal være medlem, men det kan du høre mere om på den første aften.

Prisen var ved seneste afvikling 1250 kr for hele kurset og du skal tilmelde dig under EVENTS (kontakt os hvis ikke eventet er oprettet og du ønsker at deltage).