Sejlerskolen

Sejlerskole

• Assens Sejlklubs Sejlerskoles formål er at lære medlemmerne at begå sig på vandet på betryggende vis.
  • Sejlerskolen udbyder forskellige aktiviteter til vands og til lands, sommer og vinter.
  • Klubbens sejlerskole hjælper bl.a. nye sejlere med at lære at sejle sikkert og smart. Det gælder både den praktiske del på vandet og den mere teoretiske del – også kaldet navigation.
  • Desuden arrangeres temadag om motorlære, vi tager på natsejlads, og skolen arrangerer andre spændende aktiviteter.
  • Klubben råder over en International Folkebåd (IF’er), “Epoke”, som bruges til undervisning i praktisk sejlads.
  • Navigationsundervisning (Duelighedsbevis, teoretisk del): Hvis du ønsker at deltage i næste kursusrække, så kontakt sejlerskolen@assens-sejlklub.dk og følg med på hjemmesiden.
  • Praktisk sejlads (Duelighedsbevis, praktisk del): Starter foråret 2018.
  • Speedbådskort: Undervisningsforløb pt ikke planlagt

For yderligere information kontakt formanden for uddannelsesudvalget / sejlerskolen: sejlerskolen@assens-sejlklub.dk.

DSC_0004

Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 22 18 30 02 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912