Nyheder

Velkommen til Assens Sejlklub


Assens Sejlklub byder alle velkommen, uanset om du ejer en motorbåd, sejlbåd eller blot er interesseret i det maritime liv og de sociale aktiviteter vi tilbyder. Vores klubhus ligger smukt midt i Lillebælt på Assens Næs og tilbyder perfekte sejlmuligheder inden for en dags sejlads. Med mere end 100 års historie tilbyder klubben fine undervisnings- og opholdslokaler samt en dejlig grøn grillplads til uforstyrret hygge.

Vi er en forening med cirka 150 medlemmer og ledes af en bestyrelse med flere afdelinger, som du kan finde i topmenuen på vores hjemmeside.

I Assens Sejlklub kan du lære om teori og praktisk sejlads til Duelighedsbevis og Speedbådskørekort gennem vores Sejlerakademi. Find mere information under Afdelinger/Sejlerakademiet.

Du kan også deltage i vores onsdags-kapsejladser eller tage med på nogle af de kapsejladser og ture vi arrangerer i hele Lillebælt. Se mere under Afdelinger/Kapsejlads.

Vores årlige aktiviteter/Events omfatter foredrag og fælles sejlture, og du kan finde detaljer under "Event" på forsiden og under Afdelinger/ Klubliv.

Du har gratis adgang til vintersvømning i svømmehal

Assens Marina Amba driver vores marina og sikrer en moderne lystbådehavn med gode og sikre vinteropbevaringsmuligheder.

Assens Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion.

Forbered dig på din sejltur med APP'en Sejlsikkert som du kan hente på:  Sejlsikkert 

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer