Assens Sejlklub er smukt beliggende midt i Lillebælt på Assens Næs med perfekte sejlmål inden for rækkevidde. Vort klubhus har fine undervisnings- og opholdsfaciliteter, samt en grøn og ugenert grillplads. Assens Marina Amba sørger for en velfungerende lystbådehavn med moderne faciliteter samt gode og sikre vinteroplagspladser.
Assens Sejlklub tilbyder teori og praktisk sejlads til Duelighedsbevis og Speedbådskørekort efter aftale.   læs mere

Formandens side december 2018

Det’ sørme – det’ snart – det’ jul

Bestyrelsen har de seneste par måneder arbejdet med, budget og aktiviteter for 2019, kontingentstruktur, samt bestyrelsens forretningsorden. Arbejdet er ikke helt færdig endnu, men vil selvfølgelig være klar til vores generalforsamlingen den 20. februar 2019. Allerede i januar forventer jeg, at vi vil kunne informere om i hvert fald dele af aktiviteter m.v.

Da vi fremlagde de opdaterede vedtægter, på den ekstraordinære generalforsamling i november, var der en lille hovsa. En kvik deltager generalforsamlingen bemærkede, at der ikke var valg af suppleanter nævnt i vedtægterne. Dette er selvfølgelig en fejl og vil selvfølgelig blive rettet op på den kommende generalforsamling.

Sejlerakademiet
Duelighedsbevis-kurset er i fuld gang og det første kursus til Speedbådskørekort er afviklet med fem nye kortindehavere, stort til lykke til dem.
Klubliv
Den 3. november var klubhuset velbesøgt, vi startede kl. 14.30 med generalforsamling, hvor de opdaterede vedtægter blev fremlagt og stemt igennem. Har du ikke set dem kan du finde dem her på hjemmesiden. Herefter var der standersænkning med den traditionsbundne kanonsalut efterfulgt af afrigger fest med buffet og hygge til midnat.
I november afholdt Tine og Christian et velbesøgt arrangement ”Nørd med tov”, hvor Henrik Boye gav tips og tricks. Tine og Christian gentager succesen den 23. januar med arrangementet ”Kaptajn – kend din båd”, hvor Henrik Boye igen vil komme, denne gang om trim og sejl. Du kan som sædvanlig tilmelde dig her på hjemmesiden under event.
Plimsollerne koordinerer arrangementerne, så hvis du har en god ide, er du fortsat velkommen til at kontakte Bjarne Eriksen.
Torskespiser lauget afholder igen i 2019 den traditionsrige torskespisning, den afholdes den 23. februar 2019, du kan se mere og tilmelde dig under event.
Selvom det er vådt og koldt udenfor, så er der fortsat mulighed for at møde klubkammerater og sejlere til arrangementer i klubben. Håber at se dig til et eller flere af dem.
Tak for 2018, jeg ser frem til 2019 og håber og tror på, at vi får flere arrangementer, flere deltagere og endnu flere hyggelige og spændende timer sammen.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul og godt nytår.

Og husk, Assens Sejlklub har stadig brug for dig som ambassadør på broen, tag din nabo med i klubben til vores arrangementer, så vi kan blive endnu flere med interesse for at sejle.

Sejlerhilsner
Peder Roar

###

Tilmeld dig sammen med dine gæster på EVENT

Billeder og beretning fra sommerens TeraCamp i Assens Sejlklub

Speedbådsprøver på en kold novemberdag Til lykke til 5 nye speedbådsførere med certificat.

###

Det er igen tid til Vintersvøm-
ning i Fyrtårn Tommerup.
Søndag d. 4. nov er første gang.
Klik på billedet eller vælg:

Kaptajn....kend din båd-
Onsdag d. 23 jan. kl 18.00 i klubhuset.
Meld til på EVENT fri entre.

Årets kursister godt i gang med Duelighedsbevisets teoretiske del.  11 kursister deltager i år.

###

Kapsejladsen Bågø Rundt lørdag d. 29 sept.:

Resultater fra sejladsen og årets øvrige sejladser finder du under kapsejlads.

Stemningsbilleder fra den afsluttende frokost med nogle af præmieoverrækkelserne. Fynsk æblekage til dessert (kan det gøres bedre)

###

Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 22 18 30 02 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912