Assens Sejlklub


Assens Sejlklub er smukt beliggende midt i Lillebælt på Assens Næs med perfekte sejlmål inden for rækkevidde.   Sejlklubbens historie er mere en 100 år.  Vort klubhus har fine undervisnings- og opholdsfaciliteter, samt en grøn og ugenert grillplads. Assens Marina Amba sørger for en velfungerende lystbådehavn med moderne faciliteter samt gode og sikre vinteroplagspladser. 
Assens Sejlklub tilbyder teori og praktisk sejlads til Duelighedsbevis og Speedbådskørekort efter aftale. Klubben råder over en International Folkebåd, 2 stk SeaScape 18,  2 stk Feva Joller, 6 stk Tera joller og 9 Optimist joller. Derudover det nødvendige antal følgebåde, der gør det trygt at færdes på vandet under øvelsessejladser. læs mere

 

Wayfarer Guests:

 
Welcome to Assens Sejlklub

Click the Wayfarer logo to enter the official website for the European Championship ( ECS ) event.
Entry fee and meals must be paid for by bank transfer no later than June 3. ( for details see invitation).
 
To complete registration please send an e-mail to: ecs2018wf@assens-sejlklub.dk stating name of skipper and crew member, e-mail adress and mobile number.

Formandens maj 2018

Så er sæsonen i gang, standerhejsning var rigtig godt besøgt, vi var ca. 85, så der måtte hentes flere rundstykker – rigtigt dejligt, at så mange mødte op, tak for det.

Klubliv

Den 9. juni er det Havnens dag, og Assens Sejlklub deltager naturligvis med et ambitiøst program.

Klubhuset er åbent fra 12.00-17.00, hvor der serveres kaffe og kage, og vores pavillon vil blive stillet op på havnen, hvor vi vil dele flyers ud og guide gæsterne til vores aktiviteter:

12.00-14.00 Tera-jolle sejlads (Søsportscenteret)

14.00-15.00 Rib sejlads (Søsportscenteret)

14.30-15.30 Tursejlads med motorbåd eller sejlbåd (slæbestedet)

15.00-17.00 Romsmagning (mod betaling) (Klubhuset)

16.00 Kåring af hurtigste Tera sejler (Klubhuset)

Vi kunne stadig godt bruge nogle flere til at deltage, har du f.eks. lyst til at lægge båd til og give en kort sejltur på Lillebælt eller deltage i aktiviteterne i pavillonen eller klubhuset, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til Søren Toft eller undertegnede.

Tursejlads

Pinseturen går i år til Faaborg, vi har lånt Faaborg Sejlklubs terrasse og lokaler. Vi tænder grillen lørdag kl. 18.00 og har fælles morgenbrød søndag kl. 9.00. De som gerne vil følges på vejen til Faaborg mødes til skippermøde lørdag kl. 9.00 i Assens Sejlklub. Du kan tilmelde dig på https://www.assens-sejlklub.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=53 , så vi sikre, at vi får købt nok rundstykker m.m.

Kapsejlads

Sæsonen for kapsejladserne om onsdagen er startet, og der er plads til flere på startlinjen. Har du ikke lige mod på at slås om den bedste placering i starten, kan du sagtens deltage og være med, uden at skulle være der hvor det er allermest spændende. Hvis du bare gerne vil prøve at sejle med som gast, så mød op onsdag til skippermødet kl. 18.00, så finder vi en båd du kan tage med.

Sejlerakademiet

Ungdomssejlerne er i fuld gang, alle både er tæt på klargjort og træningen på vandet er godt begyndt.

Praktisk sejlads starter op den mandag, den 14. maj 2018, kl. 18.30. Praktisk sejlads køre frem til sommerferien og igen efter sommerferien og frem til efteråret.

Sejlerakademiet kan godt bruge endnu en eller to skippere som vil stille deres erfaring og båd til rådighed for undervisningen i praktisk sejlads. Har du lyst til dette, så kontakt Henrik Larsen 40 16 73 08.

Og husk, Assens Sejlklub har brug for dig som ambassadør på broen, tag din nabo med i klubben til vores arrangementer, så vi kan blive endnu flere med interesse for at sejle.

Rigtig god sæson

Sejlerhilsner

Peder Roar

 

Kom og sejl med os.   

se annoncen klik her (hvis du tør)
 

 

 

Nyhed !  Sejlerakademiet udbyder nu kurset Praktisk Sejlads med start 14. maj 2018.  Læs mere og tilmeld dig under Event her på hjemmesiden.
 


  
Så er det ud på Lillebælt til nobel kappestrid.
Aftenkapsejladserne begyndte d. 25. april
Så er det ud på Lillebælt til nobel kappestrid

Onsdag den 25. april blev årets første kapsejlads i gang. Nye deltagerne opfordres til snarest muligt at tilmelde sig via klubmodulet, således at pengene og måltallene kommer på plads før start.

Tag lommepenge med til smørrebrød, kaffe m.m., der som sædvanlig serveres i klubhuset efter sejladserne. Det atter i år Kirsten, der står for køkkenet.

Skulle der være nogle derude, der endnu ikke har egen båd, men godt kunne tænke sig en prøvesejlads eller to, skulle man møde op til skippermøde i klubhuset klokken 18.00 og henvende sig til formanden, der dernæst vil finde en skipper, der har brug for en ekstra gast (mand eller kvinde). 


Pinsetur Fåborg solo/konvoj sejlads for motor eller sejl eller begge dele.
 
 
Europamesterskaber Wayfarer 2018 i Assens-Sejlklub 3.-7.-juli. 
 

Wayfarer 3.-7. juli 2018

Assens Sejlklub afholder denne sommer Europamesterskab for den populære og velsejlende to-mandsjolle Wayfarer. Klubben regner med, at der kommer et sted mellem 25 og 50 joller fra Danmark og det øvrige Europa, og lægger man dertil medrejsende familie og venner, skal der nok blive liv på Marinaen og havnen i de bemeldte dage. Der vil under hele stævnet blive serveret kaffe m.m. i Assens Sejlklub, hvorfra man også kan følge sejladserne på vandet ud for sejlklubben. Der er åbent hus og alle er velkomne. 

Kapsejladsudvalget

Erik Kulavig


Åbent Klubhus - Justering af åbningstiden

Kære Sejlere og Landkrabber i Assens Sejlklub 

Fredagsbaren blev en succes!

Vi er klar igen næste fredag - samme sted  Nu fra kl 16.00 til 17.30?? Man kan evt forlænge opholdet  læs mere her 
 
 
Årsregnskab 2017 Assens Sejlklub
Gå til regnskab og evt. udskrift 

  

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 22 18 30 02 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912