Assens Sejlklub


Assens Sejlklub er smukt beliggende midt i Lillebælt på Assens Næs med perfekte sejlmål inden for rækkevidde.   Sejlklubbens historie er mere en 100 år.  Vort klubhus har fine undervisnings- og opholdsfaciliteter, samt en grøn og ugenert grillplads. Assens Marina Amba sørger for en velfungerende lystbådehavn med moderne faciliteter samt gode og sikre vinteroplagspladser. 
Assens Sejlklub tilbyder teori og praktisk sejlads til Duelighedsbevis og Speedbådskørekort efter aftale. Klubben råder over en International Folkebåd, 2 stk SeaScape 18,  2 stk Feva Joller, 6 stk Tera joller og 9 Optimist joller. Derudover det nødvendige antal følgebåde, der gør det trygt at færdes på vandet under øvelsessejladser. læs mere

 

Ny formand i Assens Sejlklub

 

 Peder Roar Jensen

 

Peder Roar skriver:

”Jeg er fra 1963, godt gift med Jette, og vi har Julie (1998) og Mathis (2000).

 

Vi har været medlem i Assens Sejlklub siden 2006, hvor vi købte vores første båd, en Elan31. Den havde vi indtil vi i 2016 købte vores nuværende Dehler38, som vi har liggende på bro G59. Vi har sejlet meget familietur og feriesejlads, også i svenske og tyske farvande. Herudover sejler jeg gerne kapsejlads om onsdagen, men også andre kapsejladser f.eks. Fyn Rundt, Melges24 og ARC over Atlanten har jeg været med på.

 

Jeg har deltaget i ”Boost din Forening”. Processen har været god og konstruktiv, og jeg mener, der er skabt et godt udgangspunkt for at etablere et nyt fundament for klubben. Dette arbejde vil jeg gerne deltage i, men bestyrelsen og udvalgene kan ikke løfte denne opgave alene, så jeg håber, at rigtig mange af jer vil være med til at støtte op om de nye tiltag og aktiviteter i klubben."

 


 

Peder Roar Jensen

Åbent Klubhus - Fredagsbaren er åbnet!

Kære Sejlere og Landkrabber i Assens Sejlklub 

Fredagsbaren blev en succes!

Vi er klar igen næste fredag - samme tid og sted ??  læs mere her 
 
Årsregnskab 2017 Assens Sejlklub
Gå til regnskab og evt. udskrift 
   
Besøg fra Dansk Sejlunion
Konsulent Mads Flyger fortæller om vor fællesorganisation Dansk Sejlunion
tirsdag d. 3. april i klubhuset. Gratis adgang. Tilmeld venligst på EVENTS.
 
Svømning i Fyrtårn Tommerup

Svømningen er nu igen henlagt til Fyrtårn Tommerup, Tommerup St.  Se kalenderen. 

 
Hvad får jeg for mit kontingent------ 
v. Palle Isaksen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 22 18 30 02 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912