Assens Sejlklub

Assens Sejlklub er smukt beliggende midt i Lillebælt på Assens Næs med perfekte sejlmål inden for rækkevidde.   Sejlklubbens historie er mere en 100 år.  Vort klubhus har fine undervisnings- og opholdsfaciliteter, samt en grøn og ugenert grillplads. Assens Marina Amba sørger for en velfungerende lystbådehavn med moderne faciliteter samt gode og sikre vinteroplagspladser.
Assens Sejlklub tilbyder teori og praktisk sejlads til Duelighedsbevis og Speedbådskørekort efter aftale. Klubben råder over en International Folkebåd, 2 stk SeaScape 18,  2 stk Feva Joller, 6 stk Tera joller og 9 Optimist joller. Derudover det nødvendige antal følgebåde, der gør det trygt at færdes på vandet under øvelsessejladser. læs mere

Formanden juli 2018

Assens Sejlklub får støtte fra Fynske Bank Fonden til ungdomsarbejdet

Som jeg omtalte på Formandens side i juni har vi fået to nye medlemmer; Daniel Bjørnholt (23) og Nicklas Heide (22) sejler 49’er. De har begge tidligere opnået flotte resultater, Daniel har vundet DM og ungdoms EM flere gange og vandt VM i Kina i 2017 (første danske besætning nogensinde), mens Nicklas har vundet DM (2017) og ungdoms EM (2015).

Daniel og Nicklas vil deltage i WM i Aarhus til august (www.aarhus2018.dk), hvilket kræver en stor og målrettet træningsindsats, men er også forbundet med store økonomiske poster.

Assens Sejlklub har derfor søgt Fynske Bank Fonden om støtte til at kunne støtte Daniel og Nicklas op til WM. Dette har vi fået overrakt i dag (onsdag den 4. juli).

Udover støtten til Daniel og Nicklas er der også penge til, at vi i samarbejde med Daniel og Nicklas kan gennemføre nogle aktiviteter som skal udvikle ungdomsafdelingen i Assens, og gerne hverve nye aktive sejlere. Så henover efteråret og det næste lille års tid vil der i samarbejde med Daniel og Nicklas blive lavet nogle aktiviteter i klubben, rettet mod ungdomsarbejdet.

Vi glæder os til samarbejdet med Daniel og Nicklas og til at følge deres bedrifter på vandet i Århus.

Læs pressemeddelelsen og portrætter af Daniel og Nicklas under KLUBAKTUELT/MÅNEDENS NYHEDER

Sejlerhilsner

Peder Roar

Og selvom vi jo alle godt ved hvordan man sejler sikkert, så tag lige en tur forbi www.respektforvand.dk og få repeteret de 5 sejlråd, inden du tager på ferietur - rigtig god sommer.

Og husk, Assens Sejlklub har brug for dig som ambassadør på broen, tag din nabo med i klubben til vores arrangementer, så vi kan blive endnu flere med interesse for at sejle.

Vigtig efterretning om undersøisk forhindring v. Gl. Lillebæltsbro

Læs Per og Reila (Safir) under "Klub Aktuelt/Sejler til Sejler"

se annoncen klik her (hvis du tør)

Aftenkapsejladserne er i begyndt for eftersommeren.

Se resultaterne under kapsejladsafdelingen

Skulle der være nogle derude, der endnu ikke har egen båd, men godt kunne tænke sig en prøvesejlads eller to, skulle man møde op til skippermøde i klubhuset klokken 18.00 og henvende sig til formanden, der dernæst vil finde en skipper, der har brug for en ekstra gast (mand eller kvinde).

Europamesterskaber Wayfarer 2018 i Assens-Sejlklub 3.-7.-juli.

Mesterskabet blev en succes trods vejrgudernes drillerier. Resultater -sportslige såvel som økonomiske- fremkommer snarest her.

Kapsejladsudvalget

Erik Kulavig

Åbent Klubhus - Fredagsbaren lukker ned på sommertid.

Høflig og reel selvbetjening indtil videre for medlemmer.

Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 22 18 30 02 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912