Tur

"Plimsollerne"

"Mandagsholdet"

Under overfladen
alt der falder uden for system

Den nye klubflyer er på gaden:  Klubben har med støtte fra DGI/DIF iværksat en hvervekampagne som skal tiltrække nye medlemmer. Nye medlemmer får gratis voksenmedlemsskab i 3 måneder samt en velkomstpakke ved indmeldelse. Derudover er der et stærkt reduceret kontingent det første år. Dette kan lade sig gøre med den ovennævnte støtte.
Klubbens nuværende medlemmer vil ligeledes modtage samme pakke ved standersætningen som er første lørdag i maj.
Den ny klubflyer finder du bl.a. i forgangen til klubhuset på Næsvej 25 ( i holderen ved siden af vindmåleren).
Klik på miniaturen og se flyeren som fuld PDF.

Torskespisning 27. feb. 1988 kl. 13: Torskespisning for 10. gang og har siden da været afholdt traditionsrigt og nydt af klubbens medlemmer og deres gæster. Der har hver gang været lagt et kæmpe forberedelsesarbejde for at fremtrylle alle torskerettens herligheder og tilbehør. Vedhæftet ser du invitationen fra 1988 og på side 2 en samlet liste over de køkkenhold som har taget opgaven på sig.
Seneste køkkenhold har gjort tjeneste i 6 år med stor applaus, men ønsker ikke fortsætte. Stor tak til holdet fra os som nød herlighederne om end det gav lidt svimmelhed og træthed dagen derpå.
Vi er nu uden køkkenhold til torsken, men mon ikke der skulle være et hold som ville holde traditionen vedlige. Er du holdlederen som kan samle et køkkenhold, hører bestyrelsen gerne fra dig. Ligeledes hvis du blot vil være en del af holdet.
Desværre er det nu coronatid og hvordan situationen ser ud efter nytår er der ingen der aner. Det bliver sandsynligvis i 2022 det nye hold kan træde funktion, men lad os blot holde minderne i kog. Klik på miniaturen og få den som PDF i fuld størrelse.

Læsestof i Klubhuset: Der har været oprydning på tidsskrifthylderne på hjemmeadressen og os fra generationen, der ikke kasserer noget, som måske kan være nyttigt for en selv eller til hjælp for andre, kan selvfølgelig ikke løbe fra sine laster.
Der fandtes ca 20 kg bådtidsskrifter som var mere end 2 år gamle og i dem er der selvfølgelig en masse interessant og nyttigt læsestof. Disse sider er trukket ud og scannet til eget brug. Originalerne er placeret på bogreolen i nogle røde ringmapper i klubhuset til fri afbenyttelse. Der er turbeskrivelser bådanmeldelser o.s.v..
For tursejlere som tænker på næste sommer, er der stof til nogle timer en vintereftermiddag i klubhuset. Finder du noget interessant, kan du blot tage det med hjem. Mener du at det også kan være interessant for andre, kan du kopiere (med mobilen) og lægge det tilbage. God læselyst

Tursejlerudvalget