Formandens side februar 2019

Bestyrelsen er nu færdig med Årsrapporten for 2018 og Budgettet for 2019.

Begge dele, inklusive planerne for 2019, samt agendaen for generalforsamlingen ligger nu tilgængelig på hjemmesiden.

Der er fortsat stort behov for yderligere frivillige kræfter, således mangler vi to personer til bestyrelsen, hvoraf kassereren er den ene.

Endvidere kan både Sejlerakademiet, Tursejladsudvalget og ungdomsafdelingen bruge yderligere kræfter til at gennemføre planlagte og nye aktiviteter i 2019.

Du opfordres derfor til at overveje om ikke du har lyst til at bidrage til klubbens arbejde.

Du kan læse mere om hvilke planer der er tænkt gennemført i 2019 i materialet til generalforsamlingen (GF 2019 rapport udsendelse).

Kapsejladsudvalget
Vil du gerne hjælpe, men ikke ønsker at binde dig til en bestemt post, er du også altid velkommen.

Således har du mulighed for at deltage i et spændende arrangement ”Danmark Rundt Single Handed” som starter og slutter i Assens i 2019. Der skal bruges frivillige hen over en hel uge, hvor arrangement afvikles. Starten går den 28. juni 2019. Hvis du er interesseret så kontakt Erik Kulavig telefon 21 22 65 06.

Kapsejladsudvalget inviterer til kursus/oplæg vedr. kapsejlsregler søndag d. 24. marts kl. 10.00. Vi har været så heldige, at Hans Vengberg vil varetage denne vigtige opgave. Hans har stor erfaring med emnet. Han er international dommer og dømmer i den danske og tyske sejlsportsliga. Han har deltaget som juryer i diverse internationale stævner – Europa og verdensmesterskaber. Hans Vengberg er desuden tilknyttet sejlerlandsholdet som regelrådgiver. Middelfart sejlklub er også inviteret med til dette kursus. Tilmelding under events.

Klubliv
Torskespiser lauget afholder igen i 2019 den traditionsrige torskespisning, den afholdes den 23. februar 2019, du kan se mere og tilmelde dig under event.

Plimsollerne har inviteret til Fællesspisning torsdag den 7. marts 2019, kl. 18.00 - kl. 22.00 Prisen bliver 75 kr pr. pers., sidste tilmeldingsfrist d. 28. februar. Max 30. Først til mølle. Menuen er farsbøf med kartofler, skysovs og salat, kaffe/te med lidt sødt til. Tilmelding under events.

Bestyrelsen håber at se så mange af jer som muligt til generalforsamlingen den 20. februar 2019, kl. 19.00, i klubhuset.

Og husk, Assens Sejlklub har stadig brug for dig som ambassadør på broen, tag din nabo med i klubben til vores arrangementer, så vi kan blive endnu flere med interesse for at sejle.

Sejlerhilsner

Peder Roar

Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 22 18 30 02 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912