Assens Sejlklub

Assens Sejlklub er smukt beliggende midt i Lillebælt på Assens Næs med perfekte sejlmål inden for rækkevidde. Vort klubhus har fine undervisnings- og opholdsfaciliteter, samt en grøn og ugenert grillplads. Assens Marina Amba sørger for en velfungerende lystbådehavn med moderne faciliteter samt gode og sikre vinteroplagspladser.
Assens Sejlklub tilbyder teori og praktisk sejlads til Duelighedsbevis og Speedbådskørekort efter aftale.   læs mere

Formandens side oktober 2018
         Og det fortsætter, både det gode vejr og de mange aktiviteter J

Kapsejlads

Bogø rundt blev afviklet med deltagelse af tyve både og afsluttet med hyggelig fællesspisning i klubhuset, herunder overrækkelse af gaver til Kirsten, der sørger for mad og drikke efter onsdagssejladserne, og til dommerne der trofaste møder frem i alt slags vejr for at lægge baner ud, starte løbet og tage deltagerne i mål. Tak til Kirsten og dommerne for deres indsats. Til Brummers Cup var vi kun fire friske mandskaber der nød en god frokost på Brummers Gård.

Sejlerakademiet

Sejlerakademiet har afholdt informationsaften om Duelighedsbeviset og Speedbådskørekort. Duelighedsholdet har haft de to første undervisningsaftener og vi kan byde 11 nye kursister velkommen. Der er plads til 12 på holdet, så hvis du ikke lige nåede at melde dig til, så kontakt Henrik Larsen. Speedbådskørekortet er stadig åben for tilmelding.

Ungdomsafdelingen

Ungdomsafdelingen har holdt afslutning og hængt sejlertøjet i skabet.

Klubliv

Sidst efterlyste jeg ideer til arrangementer henover vinteren, og det første arrangement er torsdag, den 25. oktober kl. 19.30, hvor Klaus Bøgild vil holde foredrag om sin sejltur i Caribien.

Der er flere gode emner til de følgende arrangementer som vil blive arrangeret ca. én gang pr. måned. Kommende emner er trim, moderne tovværk, udflugt til SOK og Min bådmotor. Plimsollerne koordinerer arrangementerne, så hvis du har en god ide, er du velkommen til at kontakte Bjarne Eriksen.

Den 3. november er der fest i klubhuset. Vi starter kl. 14.30 med generalforsamling, kl. 16.00 er der standersænkning og kl. 17.30 holder vi afrigger fest. Der er sendt invitation ud til alle tre arrangementer og jeg håber at du har lyst til at deltage i festlighederne.

Du kan tilmelde dig til arrangementerne under event.

Traditionen tro er der også i år svømning i Tommerup Svømmehal, svømningen starter søndag den 4. november i tidsrummet fra kl. 10.00-11.00. Du kan også se dage/tider i kalenderen.

Og husk, Assens Sejlklub har stadig brug for dig som ambassadør på broen, tag din nabo med i klubben til vores arrangementer, så vi kan blive endnu flere med interesse for at sejle.

Sejlerhilsner
Peder Roar

Billeder og beretning fra sommerens TeraCamp i Assens Sejlklub

Speedbådskørekort ?
Information og tilmelding på EVENT/SPEEDBÅDSKØREKORT

###

Det er igen tid til Vintersvøm-
ning i Fyrtårn Tommerup.
Søndag d. 4. nov er første gang.
Klik på billedet eller vælg:

Kend din Båd
Kommer snart

Sejleraften 21. nov. kl 19:
Nørd m. tov

###

Kapsejladsen Bågø Rundt lørdag d. 29 sept.:

Resultater fra sejladsen og årets øvrige sejladser finder du under kapsejlads.

Stemningsbilleder fra den afsluttende frokost med nogle af præmieoverrækkelserne. Fynsk æblekage til dessert (kan det gøres bedre)

###

Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 22 18 30 02 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912