Assens Sejlklub

Assens Sejlklub er smukt beliggende midt i Lillebælt på Assens Næs med perfekte sejlmål inden for rækkevidde. Vort klubhus har fine undervisnings- og opholdsfaciliteter, samt en grøn og ugenert grillplads. Assens Marina Amba sørger for en velfungerende lystbådehavn med moderne faciliteter samt gode og sikre vinteroplagspladser.
Assens Sejlklub tilbyder teori og praktisk sejlads til Duelighedsbevis og Speedbådskørekort efter aftale.   læs mere

Formanden sept./okt. 2018

Selvom det har været ferietid er der faktisk sket mange ting i og omkring klubben:

Som noget nyt har Assens Marina printet adgangskoden til vores klubhus på billetten, så vores gæster i havnen har mulighed for at komme i læ, hvilket ikke har været så aktuelt i år, men også har mulighed for at benytte vores faciliter i køkkenet. Dette har været en succes, flere har benyttet sig af dette og der har ikke været problemer med manglende oprydning eller forsvundet service.

Kapsejlads

Wayfarer EM blev afviklet med 21 tilmeldte både. Stævnet forløb fint og der er kommet positiv respons retur på stævnets afvikling, god dommer m.v.
Stor tak til alle de frivillige som har lagt mange timer, kræfter og engagement i at deltagerne skulle få et godt stævne.

Onsdagssejladserne har været i gang og der har  været flere spændende sejladser derudover f.eks. klubmesterskabet, Bågø Rundt og Brummers Kop.

Sejlerakedemiet

Sejlerakademiet er i gang med teorien til  Duelighedsbeviset og Speedbådskørekort

.

Ungdomsafdelingen

Ungdomsafdelingen har været igennem deres træning om tirsdagen og har med sædvanlig succes  afholdt Tera Camp sidst på sommeren.

WM i Århus blev en succes, der deltog 53 danske sejlere fordelt på 34 start numre. Daniel og Nicklas deltog i 49’er.

Nogen medalje blev det ikke til, men de var klar og høstede erfaring som kan bruges i fremtiden. Daniel og Nicklas vil senere delagtiggøre sejlklubben i deres erfaringer.

Sejlerhilsner

Peder Roar

Hvis du har gode ideer til arrangementer henover vinteren, så vi fortsat kan mødes efter bådene er gået i hi, så er de meget velkomne, du kommer ikke til at stå med arrangementet alene, der vil være hjælp til gennemførelsen – så kom frem med alle de gode ideer.
 Og husk, Assens Sejlklub har stadig brug for dig som ambassadør på broen, tag din nabo med i klubben til vores arrangementer, så vi kan blive endnu flere med interesse for at sejle.

###

Klaus Bøggild fortæller om et 10 dages sejlertogt i Caribien.
Torsdag d. 25. okt. kl. 19.30

Billeder og beretning fra sommerens TeraCamp i Assens Sejlklub

Speedbådskørekort ?
Information og tilmelding på EVENT/SPEEDBÅDSKØREKORT

###

Kapsejladsen Bågø Rundt lørdag d. 29 sept.:

Resultater fra sejladsen og årets øvrige sejladser er undervejs.

###

Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 22 18 30 02 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912