Assens Sejlklub er smukt beliggende midt i Lillebælt på Assens Næs med perfekte sejlmål inden for rækkevidde.   Sejlklubbens historie er mere en 100 år.  Vort klubhus har fine undervisnings- og opholdsfaciliteter, samt en grøn og ugenert grillplads. Assens Marina Amba sørger for en velfungerende lystbådehavn med moderne faciliteter samt gode og sikre vinteroplagspladser.
Assens Sejlklub tilbyder teori og praktisk sejlads til Duelighedsbevis og Speedbådskørekort efter aftale. Klubben råder over en International Folkebåd, 2 stk SeaScape 18,  2 stk Feva Joller, 6 stk Tera joller og 9 Optimist joller. Derudover det nødvendige antal følgebåde, der gør det trygt at færdes på vandet under øvelsessejladser. læs mere

Indledning/opfordring.

www.assens-sejlklub.dk er nu tæt ved at være i mål. Et kæmpe arbejde med omlægning til nyt administrations-og økonomisystem er så godt som fuldført. Som en bonus har vi fået en fantastisk mulighed for løbende og opdateret medlemsinformation.
Nu er investeringerne gennemført, og nu skal vi til at bruge fordelene.

Forsiden er tænkt som en nyhedsoversigt med en meget kort beskrivelse af den indsatte artikel.
Denne spalte kunne være formandens månedsleder, som kendt fra det tidligere Klubblad.
Den optimale virkning fås hvis systemet anvendes begge veje d.v.s., at vi i FORUM (menuknappen øverst på siden) får skabt en naturlig debat om aktuelle hændelser/problemer/forslag til nye tiltag m.m.

Man får tilgang til den enkelte afdelings opslag gennem menuknappen AFDELINGER.
Det vil være meget velkomment, hvis vi kunne modtage materiale til bekrivelser-historier-turforslag til optagelse på relevante sider.

KLUB AKTUELT, som har reddet os igennem den lange konverteringsperiode, bliver nu integreret i hjemmesiden. Her findes aktuelle emner.

God fornøjelse

Hans L. Petersen

Klubbladet

Åbent Klubhus - Fredagsbar!

Kære Sejlere og Landkrabber i Assens Sejlklub

Vi skal have gang i klubben igen!

Vi har besluttet at prøve at holde ”fredagsbar” …. Fra 15 – 17.

Jeg tager den første fredag der bliver fredag den 5. januar kl. 15.00

En lille åndehul hvor vi kan mødes uforpligtende til Kaffe/The, Øl, Vand, Vin

…. Eller en ”lille en”.

Jeg forestiller mig vi kan tale lidt om vind og vejr, måske planlægge

fælles sejlads, udveksle røverhistorier, tips og tricks mv.

Vi er nogle stykker der går med en drøm om at gøre klubhuset lidt hyggeligere,

og det kunne der måske være andre der vil byde ind med idéer til.

Der vil være lidt chips/en småkage så det ikke kun går op i de våde varer!!!!

Jeg vil gerne tage et vist antal fredage hvor jeg åbner ”baren”, men søger

En flok ligesindede der vil være med på det nye tiltag – og forpligte sig til

at være åbne/lukke ansvarlige nogle fredag hver især.

Jeg håber I synes om idéen og vil kontakte mig på ungdom@assens-sejlklub.dk

Kh Lone

Svømning i Fyrtårn Tommerup

Så er det igen tid for vintersvømning. Svømningen er nu igen henlagt til Fyrtårn Tommerup, Tommerup St. Første gang er søndag d. 5. nov. kl 10. Følgende søndag er hallen optaget af stævne, men ellers er de følgende søndage samme sted samme tid. Se kalenderen. Klubben har betalt lejen, så mød op og få en god svømmetur og ikke mindst: Find en løsning på alverdens problemer i en efterfølgende hyggesnak.

Første fremmødte låser op med nøglen fra Assens Sejlklubs nøgleboks (finder du i forgangen th.) Koden er uændret.  Sidste m/k låser og anbringer nøglen i nøgleboksen.

God fornøjelse.

Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 22 18 30 02 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912