Kender du det?

At aftensmaden på båden tit bliver et stykke kød til grillen, og en hurtig – lavet salat.

Nu er chancen der for at lære noget nyt. Vi er så heldige, at Susanne Debie har sagt ja til at komme i vores sejlklub lørdag den 7. marts 2020 klokken 17.00

Susanne vil komme med ny inspiration til 4 lækre retter.

Det bliver retter der kan tilberedes på to gasblus, og vi laver maden sammen i grupper.

Susanne er uddannet kok, og samtidig er hun temmelig erfaren i mad til søs, da hun sammen med sin mand har sejlet på verdenshavene i 8 år.

Aftenen bliver som følgende:

-          Der bliver lavet 4 grupper a 6 personer.

-          Susanne har handlet 4 kasser med mad, og hver gruppe får en opskrift til at lave en ret.

-          Susanne hjælper os undervejs.

-          Når retterne er færdige, spiser vi sammen.

-          Alle får de fire opskrifter med hjem.

Der kan som sædvanligt handles øl/vin og vand i sejlklubben til billige penge ??

Da der kun er plads til 24 i alt, går det efter først til mølle-princippet.

Det bliver en super hyggelig aften – sikkert også megen latter, så skynd dig at melde dig til. Tilmelding senest den 20 februar 2020

Pris pr. person er 100,- kr

Med venlig hilsen Tursejlads udvalget.

Tursejlads
 I Assens sejlklub understøtter vi et socialt liv med udflugter; Her et billede fra nogen af vores ture i de forgangne sæsoner.

Her et stemningsbillede fra vores seneste fællestur til Dyvig og retur igen; Netop denne tursejlads er et fællesarrangement med vores kompetente kapsejladsafdeling.

Første båd ved slutbøjen blev Balanc-sine en smuk Drabant 38; Velkomstkomitéen, JELA, en dejlig Maxi 95. Begge både deltog ikke i den officielle kapsejlads - og blev derfor hurtigt indhentet af Salix en effektiv X302, Roar's Ark - formandens Dehler 38, Woodstock en smuk Safir kapsejler og en stribe andre hurtige både.

Apropos stemningsbilleder så her et billede da aftenen går på held under klubbens pinsetur til Faaborg.

Formanden havde til anledningen sørget for forplejning - dejlig kage, varm kaffe, morgenmad.

Så alt i alt en weekend fyldt med hygge og samvær - bådsnak, vejr, ferie, sol og sommer.

Pinseturen 2019 går til Fredericia Fritidsejlernes klubhus (Erritsø) Se hele invitationen her