Virksomheds besøg hos Plum (Kiilto)

Seniorudvalget og Plum vil gerne invitere klubbens medlemmer til en rundvisning hos Plum torsdag den 16. januar kl. 19.00. Rundvisningen tager ca. 1 ½ time. Vi mødes hos Plum, Frederik Plums Vej 2 5610 Assens.

Seniorudvalget

-----------

PLIMSOLLERNE – Assens Sejlklubs Seniorudvalg.

Alle Assens sejlklubs medlemmer er velkomne til alle møder og aktiviteter.

Aktivitetskalender 2020.

Udvalget har fastlagt datoerne for aktiviteterne i det kommende år.

Vi fortsætter med at mødes hver torsdag aften kl. 19.00 i månederne januar - februar - marts - april - maj - september - oktober- november. Her får vi en snak om sejlads, vejr og vind og verdenssituationen.

I denne periode vil der af og til være aktiviteter f.eks. virksomhedsbesøg eller foredrag. Nærmere fremkommer.

Medbring selv kaffe/the/kage.

I sommerperioden mødes vi torsdag den 11. juni – torsdag den 2. juli og torsdag den 6. august kl. 18.00.

Efter vejr og vind bliver der tændt op i grillen eller hygge i klubhuset.

Øvrige aktiviteter er fastlagt således:

April/maj: Forårstur i bil – nærmere fremkommer.

Torsdag den 23. april kl. 18.00 – forårssamling med spisning.

Tirsdag den 28. april kl. 10.00 – klubbens standermast rejses.

Torsdag 29. oktober kl. 18.00– efterårssamling med spisning og valg til udvalget.

Tirsdag den 10. november kl. 10.00 – standermasten nedtages.

Lørdag den 21. november kl. 13.00 hyggeeftermiddag med juleklip m.v.

Torsdag den 10. december kl. 19.00 – juleafslutning.

På gensyn.