Forsiden til test

Assens Sejlklub
er smukt beliggende midt i Lillebælt på Assens Næs med perfekte sejlmål inden for rækkevidde.   Sejlklubbens historie er mere en 100 år.  Vort klubhus har fine undervisnings- og opholdsfaciliteter, samt en grøn og ugenert grillplads. Assens Marina Amba sørger for en velfungerende lystbådehavn med moderne faciliteter samt gode og sikre vinteroplagspladser.
Assens Sejlklub tilbyder teori og praktisk sejlads til Duelighedsbevis og Speedbådskørekort efter aftale. Klubben råder over en International Folkebåd, 2 stk SeaScape 18,  2 stk Feva Joller, 6 stk Tera joller og 9 Optimist joller. Derudover det nødvendige antal følgebåde, der gør det trygt at færdes på vandet under øvelsessejladser.

Formand Lars Møller Christensen takker af.

Sejlsporten i Danmark står over for nogle voksende udfordringer i de kommende år. Medlemstallet og antal af sejlere, der dyrker sejladsens glæder, falder – også i Assens.

Men i Assens Sejlklubs bestyrelse vil der i den kommende tid blive arbejdet for at det stopper og at udviklingen vender i sejlklubben til en positiv udvikling og vækst. Gennem nogle meget inspirerende møder med konsulenter fra Dansk Idrætsforbund har bestyrelsen fået værktøjet, og modet, til at sætte nogle forskellige initiativer i søen så vi kan få vendt skuden !

Det betyder at der i tiden fremover vil være behov for en meget aktiv bestyrelse som driver af den udvikling der er nødvendig. Jeg håber at rigtig mange medlemmer vil deltage i den udvikling.

Rent personligt er jeg kommet til den konklusion at jeg ikke vil kunne varetage formandsposten fuldkommen.

-          men den går ikke !

Det forløbne år har overbevist mig om, at man skal være der hele tiden, og med

de fremtidsplaner der ligger for bestyrelsen i den kommende tid vil det være umuligt for mig at yde en tilstrækkelig indsats.

Jeg har derfor valgt at stoppe som formand og i bestyrelsen som helhed.

Tak for den tid jeg var formand, det har været lærerigt og spændende i et til tider hektisk miljø.

Tak til alle de gode bestyrelsesmedlemmer der har hjulpet med at få det hele til at fungere.

Tak til alle de frivillige udenfor bestyrelsen som har hjulpet med meget praktisk, uopsætteligt, arbejde som får en klub til at fungere.

Vi har et rigtigt godt fundament at arbejde videre på, vi har en god klub, vi har gode stabile og loyale medlemmer, vi har et godt klubhus og vi har en god havn. Jeg vil ønske al mulig held og lykke til bestyrelsen og alle medlemmer med arbejdet fremover.

Lars Møller Christensen

Bestyrelsens kandidat til formandsposten i Assens Sejlklub: Peder Roar Jensen

Peder Roar skriver:

”Jeg er fra 1963, godt gift med Jette, og vi har Julie (1998) og Mathis (2000).

Vi har været medlem i Assens Sejlklub siden 2006, hvor vi købte vores første båd, en Elan31. Den havde vi indtil vi i 2016 købte vores nuværende Dehler38, som vi har liggende på bro G59. Vi har sejlet meget familietur og feriesejlads, også i svenske og tyske farvande. Herudover sejler jeg gerne kapsejlads om onsdagen, men også andre kapsejladser f.eks. Fyn Rundt, Melges24 og ARC over Atlanten har jeg været med på.

Jeg har deltaget i ”Boost din Forening”. Processen har været god og konstruktiv, og jeg mener, der er skabt et godt udgangspunkt for at etablere et nyt fundament for klubben. Dette arbejde vil jeg gerne deltage i, men bestyrelsen og udvalgene kan ikke løfte denne opgave alene, så jeg håber, at rigtig mange af jer vil være med til at støtte op om de nye tiltag og aktiviteter i klubben.

Jeg ser frem til vi ses på generalforsamlingen den 22. februar 2018.”

Peder Roar Jensen

Welcome to Assens Sejlklub

Official web adress for the EVENT: https//sites.google.com/site/emwayfarer2018/

Sign-in and Registrition: Buttons upper left ;                             Entry Fee: EVENTs button;

Breakfast and Dinner: EVENTS Button

Åbent Klubhus - Fredagsbar!

Kære Sejlere og Landkrabber i Assens Sejlklub

Vi skal have gang i klubben igen!

Vi har besluttet at prøve at holde ”fredagsbar” …. Fra 15 – 17.

Jeg tager den første fredag der bliver fredag den 5. januar kl. 15.00

En lille åndehul hvor vi kan mødes uforpligtende til Kaffe/The, Øl, Vand, Vin

…. Eller en ”lille en”.

Jeg forestiller mig vi kan tale lidt om vind og vejr, måske planlægge

fælles sejlads, udveksle røverhistorier, tips og tricks mv.

Vi er nogle stykker der går med en drøm om at gøre klubhuset lidt hyggeligere,

og det kunne der måske være andre der vil byde ind med idéer til.

Der vil være lidt chips/en småkage så det ikke kun går op i de våde varer!!!!

Jeg vil gerne tage et vist antal fredage hvor jeg åbner ”baren”, men søger

En flok ligesindede der vil være med på det nye tiltag – og forpligte sig til

at være åbne/lukke ansvarlige nogle fredag hver især.

Jeg håber I synes om idéen og vil kontakte mig på ungdom@assens-sejlklub.dk

Kh Lone

Svømning i Fyrtårn Tommerup

Så er det igen tid for vintersvømning. Svømningen er nu igen henlagt til Fyrtårn Tommerup, Tommerup St. Første gang er søndag d. 5. nov. kl 10. Følgende søndag er hallen optaget af stævne, men ellers er de følgende søndage samme sted samme tid. Se kalenderen. Klubben har betalt lejen, så mød op og få en god svømmetur og ikke mindst: Find en løsning på alverdens problemer i en efterfølgende hyggesnak.

Første fremmødte låser op med nøglen fra Assens Sejlklubs nøgleboks (finder du i forgangen th.) Koden er uændret.  Sidste m/k låser og anbringer nøglen i nøgleboksen.

God fornøjelse.

Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 22 18 30 02 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912