SponsornytSponsornyt. 
  
 
 Periode: 2018 Oktober-November-December
 

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Assens Boxdepot

 

Vi tilbyder opbevaring af sejl, hynder og lignende maritime effekter.

Gulvvarme ,min 12 c og lav fugtighed hele året.

Se mere på www.boxdepotet.dk

Eller ring på mobnr 24407919 for oplysninger eller et evt. besøg.

Vi holder til på Aborgvej 26 , 5610 Assens.

mvh
Assens Boxdepot
Berit
 
 
Fyns Sejlservice
Hos Fyns Sejlservice har vi de sidste 25 år arbejdet med at servicere bådfolket med alt inden for såvel Sejl, Rig, Kalecher og Hynder til både Motorbåde og Sejlbåde men også på landjorden har vi lavet Læ og solsejl.
Vi har stor erfaring med fremstilling af kalecher og sprayhoods til motor og sejlbåde.
Vedligeholdelse og udskiftninger i den stående og løbende rig er også et af vore specialer. Vi fremstiller alle former for sejlertasker som bruges til vands og land.
 
 
 Vinspecialisten Assens
Vinspecialisten har udover et stort udvalg af vine fra Danmarks bedste vinimportør, H J Hansen, et stort udvalg af chokolade og delikatesser fra de bedste producenter.
 
Chokolade fra Summerbird, Lakrids fra Johan Bülow, Vingummi fra Wally and Whis, Te fra Chaplon te.
 
Butikken har også mange lokale leverandører, og deres Assens Kurv, som fås i flere prislejer og som indeholder øl, chokolade, kaffe, er meget populær.
 
 
Glaring Yachts
 Inden vi startede vores virksomhed har vi hovedsageligt nydt havnelivet som gæster på diverse sejlture igennem Danmark. På disse ture har vi lagt mærk til, at der ikke fandtes mange opslag og næsten ikke nogen bådebygger ved havnene. Derfor har vi grundlagt den mobile bådservice lige der hvor bådene befinder sig. Og så fordi vi godt kan lide at være ved havnen.
Kundenærhed og kontakt er blevet til en selvfølge for os og enhver kunde er faktisk blevet til en god ven. Vi arbejder for vores gode omtale indenfor vores lille branche og har desuden haft godt samarbejde med diverse andre værfter rundt omkring.
Vores Intentioner er at være en videreudviklende virksomhed indenfor bådebygger branche men også kompositindustrien. Formålet er og har altid været at levere den bedste rådgivning, ydelse og produkt til vores kunder, altid med ønsket om at få lov til at lave et godt styk håndværk med kvalitets og miljøbevidst omtanke. 
Benny Larsen
 


AQVIRIN   Din bådmekaniker i Assens
Velkommen til din bådmekaniker / marine-mekaniker
Efter et afsluttet uddannelsesforløb i 2010 som bådmekaniker, har Anders Qvirin siden tilegnet sig bred faglig viden indenfor sit maritime felt som bådmekaniker. I forbindele hermed kan det nævnes, at en bådmekaniker er synonym med en marine-mekaniker.

Bådservice på Fyn og hele landet
I 2011 startede Anders Qvirin selvstændig virksomhed, hvor virksomheden - AQVIRIN - i dag servicerer sejlere med teknisk maritim bistand i forbindelse med lystbåde og erhvevsfartøjer. AQVIRIN servicerer bådejere på Fyn og i øvrige landsdele i den udstrækning, der vil være kapacitet til det.
 
 
 
Vestfyns Tømrerforretning A/S
 
Vestfyns Tømrerforretning A/S udfører arbejde inden for områderne snedker, tømrer, entrepriser, glarmester, gulve, værkstedsproduktion og meget mere. Det geografiske tilhørsforhold er primært Assens og omegn. Er der tale om større arbejder udvides området til at omfatte Fyn samt trekantsområdet Fredericia, Vejle og Kolding alt efter arbejdets beskaffenhed.

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 22 18 30 02 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912